Vind de beste private lease aanbiedingen

deautoblog.nl | Vind de beste private lease aanbiedingen

Leasemaatschappijen adverteren veelvuldig met zeer scherpe aanbiedingen voor het leasen van populaire auto’s. Wie wil dat nou niet? Rijden in een splinternieuwe auto voor een vast bedrag per maand over een zelfgekozen looptijd! Ook een groot voordeel is dat je geen dikke portemonnee mee hoeft te nemen naar de garage, waardoor je dat geld aan andere belangrijkere dingen kan besteden. Je hoeft geen rekening meer te houden met onverwacht hoge kosten bij de garage voor onderhoud of reparatie. Bij private lease ben je namelijk zelf niet verantwoordelijk voor het onderhoud. Bovendien wordt de wegenbelasting en de verzekering geregeld door de leasemaatschappij. Is het te mooi om waar te zijn of kan jij er ook jouw voordeel mee behalen? Wordt jouw volgende auto ook een leaseauto? Lees dan snel verder en ontdek zo de beste private lease aanbieding.

Populaire leaseauto’s in 2020

Bij private lease zijn vooral de kleinere auto’s zeer populair. De Toyota Aygo of Yaris, de Volkswagen Polo, de Citroén C1, de Peugeot 108 en de Kia Picanto zijn enkele voorbeelden van handige stadsauto’s die ideaal zijn voor woon-werk verkeer. Je parkeert ze gemakkelijk overal tussen en ze zien er sportief uit. Omdat het allemaal nieuwe auto’s zijn beschikken ze deze over verrassende innovaties. Grotere en duurdere auto’s als de Mercedes A klasse, de BMW-3 serie en de Audi A3 zijn ook zeer populair. Deze liggen wat betreft de maandprijs uiteraard wel hoger dan bij de kleinere stadsauto’s. Is een goedkoop leasecontract ook altijd de beste optie? Zeker niet. Het is dan ook aan te bevelen om op je gemak alle voorwaarden van de leasemaatschappijen te vergelijken.

Hoe werkt private Lease?

Bij private lease teken je voor een contract bij een leasemaatschappij. Daarbij kunt je zelf de looptijd van het contract kiezen. Hoe langer de looptijd, hoe goedkoper de maandprijs. Ook wordt vooraf bepaald hoeveel kilometers je jaarlijks met de leaseauto zal gaan rijden. Je raadt het al, hoe meer kilometers, hoe hoger de kosten. Iets anders om rekening mee te houden is dat het leasecontract invloed kan hebben op een hypotheek. Uiteraard dien je ook de nodige papieren te overleggen zodat de leasemaatschappij er zeker van is dat je het vastgestelde maandbedrag ook inderdaad kunt betalen.

Vergelijken werkt zeker besparend

Niet alle auto’s zijn even duur per maand, dit is afhankelijk van de soort auto maar ook de leasemaatschappijen maken verschil in prijs en aanbiedingen. Zo kan het maandbedrag van dezelfde auto flink verschillen. Een deel van private lease aanbieding hangt namelijk ook af van de verschillende voorwaarden. Hoeveel kilometer je gaat rijden, Hoe de auto verzekerd is en wat het eigen risico bedraagt. Is er een mogelijkheid om het leasecontract voortijdig te beëindigen bij ontslag of ziekte waardoor je niet meer kunt gaan werken? Moet er een boete betaald worden als je het leasecontract voortijdig wil beëindigen om een andere reden. Ook dit zijn belangrijke punten om na te gaan, wat zijn nu precies de voorwaarden van je leasecontract?

Kopen of leasen?

Beide opties hebben hun voor en nadelen. Laat je niet verleiden door de lage maandprijs van een lease auto zonder op de hoogte te zijn van de voorwaarden van de leasemaatschappij. Een goed leasecontract is belangrijker dan een lage maandprijs.

 

Vind de beste private lease aanbiedingen
Schuiven naar boven