De beste auto luchtverfrisser

Beste luchtverfrisser voor de auto

Een schone auto aan de buitenkant is fijn om naar te kijken, maar een auto die lekker ruikt van binnen is prettig om in te rijden. Maar wat is nu de beste luchtverfrisser of parfum voor in de auto? In dit artikel laten we de 4 beste autoparfums zien.

1. The Car Parfum

Op nummer 1 staat The Car Parfum. Deze versie lijkt meer op een luchtverfrisser dan een autoparfum, zoals die van Rituals. Voor het optimale resultaat raden ze bij The Car Parfum aan om hun parfum 3 of 3x op de automatten voorin of achterin te spuiten. En wil je nog meer van de geur meekrijgen? Dan spuit je nog wat extra. Deze autoparfums zijn er in normalere geuren, zoals appel, fresh cotton en ocean. Maar The Car Parfum onderscheidt zich met hun exclusievere geuren. Deze zorgen voor een relaxte beleving in de auto.

Gebruikers benoemen ook dat deze geuren erg lekker ruiken en lang blijven hangen. Een absolute aanrader, omdat je de geur zelf kan spuiten in een hoeveelheid die jij prettig vindt. En normaliter verdwijnt een luchtverfrisser relatief snel, maar deze dus niet!

2. Luxe autoparfum van Ascentas

Heb je de luxe autoparfums van Ascentas al eens geprobeerd? De parfums van Ascentas zijn van zeer goede kwaliteit en eenvoudig in gebruik. Slechts enkele sprays zijn goed voor meerdere dagen lekkere geuren in jouw auto.

Binnen het assortiment van Ascentas vind je voor elke neus de juiste geur! De ‘Bamboo’ is een heerlijke luxe parfum die natuurlijke geuren in je auto brengt. Deze parfum is een favoriet onder Ascentas fans en zeker een aanrader. Voor de mannen hebben ze in het assortiment ook de overheerlijke ‘All Men’. Voor de stoere man is deze geur niet te missen in de auto.

Groot voordeel aan de autoparfums van Ascentas is dat je eenvoudig het aantal sprays kan doceren. Zo kan je eenvoudig meer sprayen als je van sterke geuren houdt of minder als het niet zo sterk hoeft.

Gebruik nu de Ascentas kortingscode DEAUTOBLOG en ontvang 20% korting op alle autoparfums van 100ml!

3. Autoparfum van Rituals

Op nummer 3 staat de parfum van Rituals. Rituals staat bekend om hun krachtige geuren voor in huis, maar ze hebben van deze geuren ook autoparfum laten maken. Ideaal voor echte Rituals fans. Zo neem je de lekkere geur vanuit huis, zo mee de auto in. Het voordeel van deze parfums is dat ze worden geleverd met een subtiele houder met houtlook die je op de blower in de auto kunt plaatsen. Met behulp van de instellingen van de blower, bepaal je vervolgens zelf hoe intens je de geur wilt verspreiden. Een verpakking gaat ongeveer 6 tot 8 weken mee en is het geurtje op? Dan kun je gewoon een refill verpakking bestellen.

4. Chemical Guys

Ben je op zoek naar een luchtverfrisser om geurtjes te verdrijven? Wellicht passen dan de verfrissers van Chemical Guys bij je. Deze spuit je zelf naar behoefte in de auto. En ze zijn er in de gekste smaken van oma’s cake en cruncy bacon tot bubblegum, daarom verdienen ze toch echt wel een derde plek. Want waar vind je deze geuren nog meer?

5. Yankee Candle

Ken je de klassieke kaarsen van Yankee Candle? Een van de bekendste merken qua geurkaarsen en geuren voor in huis. Ook van dit merk bestaan luchtverfrissers voor in de auto. Deze hang je net als de versies van Rituals, op in de auto en hij verspreidt zelf de fijne geuren van Yankee. Ook deze parfums zijn er in allerlei bekende geuren van de Yankee Candle.

Kortom, allemaal fijne luchtverfrissers voor in de auto. Als je op zoek bent naar een luxe parfum voor in de auto, neem dan zeker eens een kijkje bij The Car Parfum. Mag het wat mainstream? Dan kom je goed weg met een geur van Rituals of Yankee Candle. En ja, bij de Chemical Guys hebben ze ook gewoon hele bijzondere geuren voor in de auto. Voor ieder wat wils!

De beste auto luchtverfrisser
Schuiven naar boven