Twee bedrijven die je als autobezitter wilt kennen

Remschijf

Er zijn van die bedrijven die je eigenlijk gewoon standaard in je mobiel moet hebben zitten. Adresjes waar je met een paar keer googelen er ook wel een aantal van vindt, maar deze leveren vaak niet de kwaliteit dan de ‘via-via’ bedrijven. De mond-tot-mondreclame is nog steeds van grote invloed en meerwaarde. Ook als autobezitter zijn deze adresjes er en is het slim om eens rond te vragen, wanneer je er nog géén van deze in je telefoon hebt staan. Hier de nummers op een rij waarvan jij vroeg of laat blij bent dat ze in jouw telefoon staan.

Goed hersteld

Een goed schadeherstelbedrijf wat eerlijk en goed advies geeft is cruciaal om te kennen als autobezitter. Want veel bedrijven in deze branche werken nog altijd op een schimmige manier. Ze zijn niet transparant over de kosten vooraf en ook omtrent de afweging of herstellen nog wel de moeite waard is, zijn ze niet eerlijk. Daarom is het goed om een betrouwbaar schadeherstelbedrijf te kennen. Dit gaat je vroeg of laat veel geld maar ook frustratie schelen. Een voorbeeld van een betrouwbaar bedrijf? A.A.S. Schadeherstel!

De autopoetser

Even langs de wasstraat rijden kan iedereen, maar écht goed een auto poetsen (detailing) en onderhouden is een heel ander verhaal. Dit vergt meer dan een emmer water en een spons. Er zijn tegenwoordig speciale bedrijven die aan huis komen om dit varkentje te wassen, bijna letterlijk. Ze behandelen hem met fluwelen handschoentjes en zorgen ervoor dat hij glimt als nooit tevoren. Ook de binnenkant wordt grondig aangepakt. Niet alleen iets wat het eigen rijplezier enorm doet toenemen, het zorgt er ook zeker voor dat de waarde van de auto jarenlang veel hoger blijft. Door de speciale technieken die deze bedrijven gebruiken, zoals waxen, wordt de auto ook weerbaarder tegen vuil en andere stoffen die je auto weinig goeds doen.

Kortom, een auto vraagt om onderhoud. Soms acuut en soms op lange termijn, investeer hier altijd in en zorg dat je de juiste adressen kent. Ga niet op de eerste de beste aanbieder af, want niet iedereen in deze branches is even betrouwbaar. Vraag rond naar goede en betrouwbare mensen en bedrijven zoals A.A.S. Schadeherstel. En wees niet bang om er wat (extra) geld aan uit te geven. Want ook hierbij geldt dat deals die te mooi klinken, dat helaas vaak ook zijn.

Twee bedrijven die je als autobezitter wilt kennen
Schuiven naar boven