Top 3 bedrijfswagens voor pakketbezorging

Top 3 bussen pakketbezorgers

Voor pakketbezorgers is de juiste bedrijfswagen essentieel om het werk goed en prettig te kunnen doen. Daarom hebben we met behulp van de experts van Dutch Vans, dealer in betaalbare occasions, een lijstje opgesteld met bussen die perfect zijn voor pakketbezorging.

Het voertuig van een pakketbezorger moet niet alleen genoeg ruimte bieden voor alle pakketten, maar ook praktisch zijn in gebruik met soepele deuren en bij voorkeur een schuifdeur aan de zijkant. Bovendien is wendbaarheid in stedelijke gebieden een pre. We hebben op basis van deze criteria de 3 beste bussen voor pakketbezorgers op een rij gezet.

Renault Master

De Renault Master is een favoriet bij vele koeriersdiensten. Zijn achterdeuren openen ruim en worden veilig met magneten op hun plaats gehouden. Dit, samen met de praktische schuifdeur aan de zijkant, maakt de Master bijzonder efficiënt in gebruik. Bij aankoop is het belangrijk om te kiezen tussen een single-turbo of twin-turbo motor, afhankelijk van de verwachte lading en reisafstanden.

Ford Transit

De Ford Transit staat bekend om zijn ruimte-efficiëntie, met verticale zijwanden en een vlakke laadvloer voor optimaal gebruik van de laadruimte. De breed openende achterdeuren en het handige opstapje vergemakkelijken het laden en lossen. Voor papierwerk is er vaak een uitklapbare tafel aanwezig. De Transit Custom of Connect kan een goede keuze zijn voor wie een compacter model zoekt.

Opel Vivaro

Voor de bezorger die snelheid en efficiëntie waardeert, is de Opel Vivaro de ideale keuze. Beschikbaar in diverse lengtes voor de balans tussen laadruimte en wendbaarheid. Let op de uitvoering die je kiest, met name met het oog op de milieuzones vanaf 2025. Alle drie de generaties van de Vivaro zijn goed uitgerust voor pakketbezorging.

Extra tip: voldoe aan eisen

Vergeet niet dat grote bezorgdiensten als DHL en DPD specifieke eisen stellen aan de bedrijfswagens van hun koeriers. Controleer altijd of de bus die je op het oog hebt voldoet aan de eisen van je opdrachtgever.

Advies nodig?

Op zoek naar advies over de beste bedrijfswagen voor jouw bezorgdienst? De specialisten van Dutch Vans staan klaar om je met hun expertise bij te staan. Bij het bedrijf in Barneveld heb je altijd een ruimte keuze uit (jong) gebruikte bussen. Er staan namelijk meer dan 300 bedrijfswagens op voorraad.

Bovendien is Dutch Vans uitstekend bereikbaar, dus is een bezoekje zo gedaan. Het bedrijf ligt pal naast de A1 in Barneveld, centraal in het land dus. Ga eens langs of neem contact met ze op als je nog vragen hebt of advies kan gebruiken.

Top 3 bedrijfswagens voor pakketbezorging
Schuiven naar boven