Laat je auto goed onderhouden

Auto reparatie

In de meeste gevallen komt een defect aan een auto niet door een ongeluk of iets dergelijks, in de meeste gevallen komt het juist doordat het onderhoud niet goed genoeg. Laat je auto regelmatig controleren, buiten de verplichte jaarlijkse APK-keuring natuurlijk. Hierbij een aantal tips van uw lokale autoschadespecialist.

Autoreparatiebedrijf in Dokkum

We zijn niet alleen gespecialiseerd in het inkopen en verkopen van auto’s en motoren in Dokkum en omstreken. U kunt ook bij ons terecht voor het nodige auto onderhoud. We zijn zelfs bevoegd om uw auto van APK te voorzien. Omdat dit vanwege de leeftijd bij occasions meestal vaker moet dan bij nieuwe auto’s, hebben wij veel ervaring met het uitvoeren van een keuring. We hebben zelfs een haal en breng service, zodat u zo min mogelijk last ondervindt als er onderhoud aan de auto moet worden gepleegd.

Autoschade hersel

Maak een proefrit met uw occasion

Heeft u vragen of wilt u een keer proefrit maken, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Let wel op: door de snel wisselende voorraad kan het zijn dat een bepaald model helaas niet meer door ons verkocht wordt. Daarom is het verstandig om snel uw slag te slaan. Heeft u uw occasion niet kunnen aanschaffen, dan kunnen wij u alsnog helpen met het importeren van een auto of motor.

Neem contact op voor een bezoek

Bij Autoschade Hoogstra staan we het liefst zo dicht mogelijk bij de klant. Daarom zijn er diverse manieren om contact met ons op te nemen. Zoals u het zou verwachten is dit geheel vrijblijvend, zodat u altijd voor uzelf de beste keuze maakt. U kunt ons telefonisch bereiken doordeweeks. Vragen kunt u ook mailen door ons contactformulier in te vullen of een directe mail naar onze klantenservice te sturen. Wij nodigen u van harte uit om eens een proefrit te komen maken bij ons auto- en motorbedrijf Dokkum en een tevreden klant van ons te worden.

Laat je auto goed onderhouden
Schuiven naar boven