Klassieke Porsche Carrera RS voorzien van moderne Recaro autostoel

Porsche Carrera RS met Recaro autostoel

De mooie klassieke Porsche Carrera RS (Renn Sport) is een van de snelste voertuigen uit zijn tijd en staat bekend als lichtgewicht voertuig, met een sportief karakter en dun plaatwerk. De in 1973 geproduceerde Porsche Carrera is nog steeds de droom van menig autoliefhebber, maar doorgaans moet het interieur in een nieuw jasje gestoken worden. Dit geldt ook voor de autostoelen. Maar welke keuze maak je voor moderne autostoelen in een klassieke auto?

Porsche Carrera RS | Klassieke Porsche Carrera RS voorzien van moderne Recaro autostoel

Je hoeft niet verder te zoeken: Recaro autostoelen! Dit merk autostoel past zeer goed bij het sportieve design van de Porsche. Een Recaro autostoel heeft een geïntegreerde hoofdsteun en gordeldoorvoer, sportief uiterlijk en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

Wanneer je de nieuwe Recaro autostoel niet helemaal vindt passen bij jouw klassieke auto, heb je de mogelijkheid om het uiterlijk van de stoel aan te passen, door een ander soort bekleding te kiezen voor de autostoel; stof met uniek design of pvc-uitvoering, of individuele aanpassingen als een logo / persoonlijke details of naam in de bekleding verwerkt. Kies je dan voor een partij die de stoel kan leveren én ook een meesterstoffeerder in-huis heeft, om uw Recaro stoel te voorzien van de gewenste stoelbekleding.

Een ander belangrijk detail van een Recaro autostoel is dat deze aangepast kan worden naar de lichaamsbouw van de bestuurder; bijvoorbeeld wanneer iemand een lang postuur heeft. Door het zitvlak van de stoel aan te passen en te verlengen wordt er extra ondersteuning gegeven aan de bovenbenen en knieholtes.

Ondanks dat het geen hogere wiskunde is om de bestaande autostoel van een auto te vervangen door een nieuwe, kan niet iedere partij het zitvlak van een (Recaro) autostoel aanpassen naar de lichaamsbouw van de bestuurder. Daarnaast moet de stoel vaak aangepast worden aan het chassis van de auto, zodat deze goed in de auto gemonteerd kan worden.

Ga daarom op zoek naar een partij die jouw mooie klassieke auto kan voorzien van een nieuwe Recaro autostoel én ook kan aanpassen en monteren voor nóg meer rijplezier!

Klassieke Porsche Carrera RS voorzien van moderne Recaro autostoel
Schuiven naar boven