Zekerheid met private lease

Private lease is in opkomst. Dat betekent veel nieuwe toetreders tot de markt voor particuliere lease. Veel van deze nieuwe toetreders hopen een graantje mee te pikken van deze groeiende markt. Dat is goed, want concurrentie leidt tot lagere prijzen en betere voorwaarden waar u de vruchten van plukt.

Hoe vindt u betrouwbare aanbieders van private lease?

Tussen al die nieuwe toetreders zitten ook minder betrouwbare leasemaatschappijen. Leasemaatschappijen met onduidelijke, ondeugdelijke of oneerlijke voorwaarden. Om u te helpen om onderscheid te maken tussen betrouwbare en malafide leasemaatschappijen is het Keurmerk Private Lease opgezet.

Zekerheden van het Keurmerk Private Lease

Leasen bij een leasemaatschappij die, zoals XLEasy, voldoet aan het Keurmerk Private, is veilig, verantwoord en vertrouwd. In dit keurmerk worden in ieder geval de volgende onderwerpen goed geregeld:

  • Het vaste maandbedrag dekt alle vaste kosten van de auto, zoals: afschrijving, rente, wegenbelasting, verzekering, pechhulp, reparatie en schadeafhandeling. Alleen de variabele, zelf te beïnvloeden kosten, zoals brandstofkosten, parkeerkosten en eventuele boetes moet u zelf betalen.
  • Heldere en eerlijke voorwaarden die zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond.
  • U heeft altijd 14 dagen bedenktijd na het ondertekenen van het leasecontract. Zo kunt u binnen twee weken, zonder opgave van redenen, alsnog van uw leasecontract af.
  • Klachten worden afgehandeld door een onafhankelijke geschillencommissie.
  • U heeft nooit een hoger maandbedrag dan u financieel kunt dragen.

Veilig, verantwoord en vertrouwd leasen met het Keurmerk Private Lease

Overweegt u private lease? Oriënteer u dan goed op de verschillende aanbieders. Kies voor een aanbieder met het Keurmerk Private Lease, dan weet u zeker dat u veilig, verantwoord en vertrouwd leaset.

Zekerheid met private lease
Schuiven naar boven