De voordelen van het leasen van een auto

Kilometerteller lease auto

Zowel private lease als zakelijke lease is de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen. Dat is dan ook niet zomaar het geval, het heeft namelijk meerdere voordelen om een auto te leasen. Om erachter te komen of dit iets voor jou is, is het eerst goed om hier research naar te doen. Zoek hier informatie over op en lees ervaringen van andere gebruikers, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Benieuwd naar de voordelen van private lease? Wij zetten er hieronder een aantal voor je op een rij!

Meer grip op je kosten van je auto

Een van de grootste voordelen van kiezen voor private lease, is dat je hierdoor meer grip krijgt op de kosten van je auto. Wanneer je hiervoor kiest, weet je namelijk precies hoeveel geld je hier iedere maand aan kwijt bent. Je krijgt een veel beter inzicht van wat je maandelijks moet betalen. Alleen de brandstof- of stroomkosten en eventuele verkeersboetes moet je zelf betalen.

Levert je minder stress op

Het is goed mogelijk dat kiezen voor private lease ervoor zorgt dat je minder stress hebt. Als je hiervoor kiest heb je namelijk geen last van onverwachte rekeningen van onderhoud van je auto, dit is namelijk inbegrepen in de prijs. Ook hoef je geen tijd en moeite te stoppen in het kopen, inruilen of verkopen van je auto wat een hoop gedoe kan besparen.

Je hebt alleen een vast inkomen nodig

Wat ook als een voordeel wordt gezien door velen, is dat je bij private lease alleen een vast inkomen moet hebben. Je hoeft dan ook geen eigen geld in te leggen. Mocht je niet veel spaargeld hebben maar wel een vast inkomen, dan is private lease nog steeds mogelijk.

Zowel voor jongeren als ouderen geschikt

Private lease is eigenlijk voor iedereen geschikt. Voor zowel jongeren die net hun rijbewijs op zak hebben, als de wat oudere mensen. Bij oudere consumenten is het vaak zo dat het lastig is om geld te lenen, waardoor private lease een aantrekkelijke optie kan zijn om te kunnen autorijden. Wel is het in dit geval goed om bij de aanbieder te checken of er een leeftijdgrens geldt, want dit is bij sommige aanbieders het geval.

Op zoek naar een private lease aanbieder? Dan kan Athlon autoverhuur een goede keuze zijn. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, heeft private lease meerdere voordelen. Het is dus zeker iets waar je over na kunt denken als je graag een auto wilt hebben om in te rijden. Doe hier wel goed research naar, zodat je goed weet wat je mogelijkheden zijn er wat er allemaal bij komt kijken.

Zelf op zoek naar een lease auto? Gebruik dan onze eenvoudige private lease vergelijker!

De voordelen van het leasen van een auto
Schuiven naar boven